Hír
2016. december 16.

Az „angyali” lányok

Nem szereti különösebben a nyilvánosságot Baji Bernadett, aki saját vállalkozását vezeti a fővárosban, mellette pedig több száz hátrányos sorsú gyermeknek okoz örömöt évről évre barátnőjével, Priger Inezzel és sok-sok, azóta bekapcsolódott adományozóval.

Évekkel ezelőtt vetődött fel benne a gondolat, hogy továbbadja a számára már szükségtelen, nélkülözhető dolgokat. Így indult az „Add tovább” nevű akció, s már a kezdésnél 60 nélkülözésben élő kisgyereket leptek meg barátai segítségével karácsonykor.

A kezdeményezés különlegessége, hogy a gyerekek az általuk előzőleg összeállított kívánságlista alapján, személyre szóló ajándékot kapnak. A program mind népszerűbbé vált, és idén decemberben 450 fiatal örülhetett a neki szóló csomagnak.

A fiatal hölgy az oroszlányi Benedek Elek Általános Iskola és Kollégium igazgatójával is felvette a kapcsolatot, így nyár végén már egy trambulinnal, iskolai cikkekkel, tisztálkodási szerekkel érkezett a városba.

Csütörtökön ismét ünnepség volt a kollégiumban, ahol Rajnai Gábor alpolgármester mellett, a GE Water & Process Technologies képviselői, s természetesen Baji Bernadett örvendeztette meg az intézmény lakóit.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek