Sport
2017. január 22.

Emlékezetes év volt

Volt miről beszámolnia Végh Tibor vezetőedzőnek szombat este, az Oroszlányi Judo Club évértékelő rendezvényén, amelyen az egykori veterán sportolók mellett ott volt Lazók Zoltán polgármester és File Beáta jegyző is.

A közösség tavaly ünnepelte a helyi cselgáncssport meghonosításának 55. évfordulóját, s erre a jubileumra kiadvánnyal és kiállítással is emlékeztek. Megrendezték továbbá a 30. Nemzetközi Bányász Kupa versenyüket, két edzőtárbort szerveztek, 31 alkalommal vettek részt 2016-ban hazai és külhoni megmérettetéseken, valamint aktív részesei voltak Oroszlány 90 éves sportmúltjának méltó megünneplésében – sorolta a tréner az eseményeket, majd részletesen szólt a legkiemelkedőbb versenyekről.

- Az idei célok változatlanok: minél több fiatallal megismertetni a sportág alapjait, amelyeket már az óvodában és az iskolában is oktatnak az edzők – mondta Végh Tibor.

Lazók Zoltán köszöntőjében a közösség családias jellegét kiemelve arról szólt, hogy az elmúlt években több sportág elhelyezését, körülményeinek javítását sikerült megvalósítani, s idén a judosokon a sor: a tervek szerint a volt Arany iskola tornatermében lelhetnek méltó elhelyezésre.

Az évértékelőn elismerések átadására is sor került, amit a versenyzők közül Kapitány Róbert, Galamb Gergő, Kapitány Balázs, Baráth Ádám, Baliga György, Wertheim Döniz, Csikós Róbert, Wertheim Dominik, Müller Olivér, Praveczki Tamás, Németh Alexander, Balázs Roland, Asztalos Balázs, Fekete Flórián, Áncsák Kitti, Pinke Zsófia, Gyurkovszki Szilárd és Parti Petra érdemelt ki, míg az edzők és sportolók szavazásának vándorkupáját 2016-os teljesítménye alapján Pinke Zsófia vehette át (fotónkon).


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek