Sport
2017. január 22.

Kerékpárosok évértékelője

Évértékelő megbeszélését tartotta az Oroszlányi Szabadidő Egyesület Kerékpáros Szakosztálya pénteken délután az OKSZIK 113-as termében.

Torma Lajos, a szakosztály vezetője összefoglalta a 2016-os év azon kerékpáros eseményeit, melyeken valamilyen formában a szakosztály is részt vett. Ilyenek voltak például az autómentes nap kerékpáros felvonulása, a Bányásznapi tekerés, vagy amikor az egykori környékbeli bányaüzemeket látogatták meg.

A 2017 tervek között ismét szerepelnek majd tematikus utak, vártúrák, tavakat megkerülő útvonalak, és persze a VérKör is – igaz, ez utóbbi nem feltétlenül a hivatalos szintidőn belül, „csak” a kiváló nyomvonala miatt. Az idei évben a túrák meghirdetésénél a tervezett átlagsebességet is közzéteszik majd, emellett a távolságokban is többfélét kínálnak: így lesznek kezdő, gyakorlott és profi tekerőknek szánt útvonalak is.

A szakosztály célja továbbra is a szabadidő kerékpáros eltöltése szervezett keretek között, valamint ennek az olcsó és családi keretek között is űzhető hobbinak a népszerűsítése.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek