Közélet
2017. február 27.

Turisztikai újdonságok

Oroszlány második éve tagja a Tata és Környéke Turisztikai Egyesületnek, mely a turisztikai és idegenforgalmi fejlesztéseket segíti elő. Az együttműködésnek köszönhetően két darab LED televízió érkezett hétfőn városunkba, melyeket Magyarics Gábor menedzser adott át.

Egyik az Oroszlányi Közösségi Színtér és Könyvtár aulájában, másik a Krajnyik Akác András Sportcsarnok fogadóterében lesz elhelyezve. Képújság formátumban látható lesz rajtuk a Duna-Gerecse térség - köztük Oroszlány, Kisbér, Bábolna, Tata, Komárom, Dorog - 25 településének turisztikai és kulturális rendezvényei, programjai, valamint a szervezők és szolgáltatók elérhetőségei.

Oroszlányban két új turisztikai információs pont kerül kialakításra. Fontos szempont, hogy a legnagyobb látogatottságú intézményekbe kerüljenek a most kapott készülékek. A tervek szerint az internet kiépítése után a Bányászati Múzeum is bekapcsolódik a programba - tájékoztatott az átvételkor Nagy Csaba referens.

Újdonság még, hogy ezentúl a tatai Tourinform irodában is megtalálhatóak az Oroszlányról szóló könyvek, kiadványok, valamint a kulturális programokat bemutató szórólapok. Ezek a jövőben rendszeres frissítés mellett, az irodában mindig elérhetőek lesznek a látogatók számára.

Településünk egyébként országos szinten is népszerűsíti magát. A fent említett szervezet tagjaként információs és turisztikai anyagaival helyet kap a 2017. március 2-5. között megrendezésre kerülő Utazás Kiállításon, aminek a budapesti HUNGEXPO ad otthont.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek