Sport
2017. March 15.

Sportfórum

- Elsősorban a kapcsolatok javítása, a programok összehangolása a célja találkozónknak, amit rendszeressé szeretnék tenni a jövőben – mondta többek között Lazók Zoltán polgármester azon a keddi megbeszélésen, amelyre edzők, sportvezetők kaptak meghívást a városháza nagytermébe.

File Beáta jegyző konkrét témajavaslatokkal nyitotta hozzászólását, melyek közül kiemelte a Jó tanuló, jó sportoló pályázati rendszer megreformálásának lehetőségét, a bányásznap sportrendezvényeinek előkészítését.

A konzultáción sorban szólaltak fel a labdarúgók, tekések, kosarasok, kajakosok és kajakpólósok, teniszezők, atléták, súlyemelők, ökölvívók, valamint judosok képviselői.

Többen is javasolták a csapatsportok bevonását a Jó tanuló …. pályázati rendszerbe, felmerült a sportolók szállításának problémája, szó volt a szakágak különböző sportot népszerűsítő akcióiról, illetve támogatást kapott az a hivatali kezdeményezés is, hogy egységes adatbázis készüljön minden évben a sporteredményekről, a tervezett a versenyekről, programokról.


Elérhetőségeink
 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek