Sport
2017. március 28.

Ilyen játék kellene az MTK ellen!

Egy utolsó másodperces triplával és egy könnyed palánkos duplával indult a mérkőzés, megfelelő alaphangot szolgáltatva a folytatáshoz. Ha jelentősen nem is, de negyed végéig még két egységet sikerült erre rátenni, hét pontos előnyt fabrikálva.

A második negyedben tovább fokozták a tempót az oroszlánok, nőtt a különbség a szakasz végén 36-44-en állt az eredményjelző.

Fordulás után aztán jött a henger, percekig nem talált a gyűrűbe a TF, a vendégeknek viszont minden sikerült. Szemet gyönyörködtetően ment a labda, folyamatosan megtalálva a legjobb megoldást, volt már harminc is közte, gyakorlatilag 25 perc alatt nem maradt kérdés a győztes kiléte.

Nagy bravúr egy ilyen arányú győzelem, főként annak tudatában, hogy a hazaiak legutóbb az MTK otthonából is győztesen távoztak. Három negyeden keresztül dominált az OSE, a liga eddigi legjobb védőcsapatának 98 pontot dobva idegenben.

Vavra András: „Az elejétől kontrolláltuk a mérkőzést, mindkét félidőt jól kezdve. Szinte tökéletesen megvalósította a csapat az előzetesen megbeszélteket, agresszívan védekezve és gyors támadásokat vezetve. Azt hiszem, ha az MTK ellen is ilyen játékot tudunk produkálni, az már nagyon jó jel a playoffra nézve. Oda kell is, mert ránézésre sokkal nehezebb lesz, mint a tavalyi volt. Köszönjük szurkolóinknak, hogy ilyen sokan elkísértek minket erre a mérkőzésre is.”

Tehetséges Fiatalok-Budapest-OSE Lions 74-98 (13-20, 23-24, 12-31, 26-23)
Helyszín: Budapest (250 néző)
Vezette: Kovács, Radnóti, Gelencsér
OSE: Wehner 29/18, Varga 9, Rackley 15/3, Horváth -, Burai 11/3
Csere: Zsíros 4, Olasz 6, Joó 2, Kiss 16/12, Madár 6/6
Edző: Vavra András
Jók: Kiss, Wehner, Varga


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek