Sport
2017. május 29.

Az első behúzva

Szép számú közönség volt kíváncsi a harmadik helyért zajló párharc első összecsapására, ezzel is jelezve a bizalmat és érdeklődést a csapat felé.

Jól kezdte az OSE a találkozót, hamar előnyre tett szert, de egy korai időkérés során jelezték a vendégek, hogy számolni kell velük a folytatásban, és nem feltartott kezekkel érkeztek. Sok könnyű kosár esett mindkét oldalon, inkább a támadással foglalkoztak a csapatok semmint a védekezéssel, el is jutott a két gárda együttesen 47 pontig az első negyedben.

A második részben már elkezdtek védekezni az oroszlánok, szigorúbbak voltak a palánk alatt is.

Aztán a záró felvonásban beindult a gépezet, az első rohamokat még visszaverte az ellenfél, de a következőkre már nem volt ellenszerük, gálamérkőzéssé alakult a végjáték, könnyedén alakította ki helyzeteit az oroszlányi csapat.

Vavra András: “Többször eldönthettük volna a mérkőzést, de mikor előnyt szereztünk, kicsit könnyedebb megoldást választottunk, amivel élt is a MEAFC. Nem éreztem, hogy ma este baj lehet, ahhoz képest sem, hogy egy-két rövidebb jó periódust kivéve nem igazán pörögtünk üzemi hőfokon. Ez ma bőven elég volt, de ha le szeretnénk zárni a párharcot jövő hétvégén, ennél jóval többre lesz szükség. Gratulálok a srácoknak, magabiztos győzelem volt.”

OSE Lions–MEAFC 91 - 69 (24 -23, 25 - 13, 13 - 14, 29 - 19)
Helyszín: Oroszlány (957 néző)
Vezette: Jakab, Vida B., Vida J.
OSE: Kiss 14/3, Varga 10, Horváth 10, Rackley 21/3, Kovács 2,
Csere: Burai 18/6, Wehner 11/3, Zsíros -, Madár -, Joó 2, Olasz 3
Edző: Vavra András
Jók: Burai, Horváth, Rackley, Wehner

Fotó: Babér Zoltán


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek