Közélet
2017. október 05.

Fél évtizede Örökifjak

Klubunk 2012-ben önszerveződéssel alakult városi és borbálai nyugdíjasokból, azóta tagjaink ajánlásával folyamatosan bővül a létszámunk, amely két területi csoportban mára meghaladja a 70 főt – számolt be Cserna Andrásné és Janászikné Maróti Mária az Örökifjak közösségének szerdai, születésnapi rendezvényén a bányász klubban, ahol a tagság mellett ott volt Czunyiné Bertalan Judit országgyűlési képviselő, Lazók Zoltán polgármester, File Beáta jegyző, Csonka László, bokodi községvezető és Gyuga Mihály, borbálai képviselő is.

Az elmúlt fél évtizedben számtalan kirándulást szerveztek, szinte az egész országot bejárták, és Erdélybe is eljutottak. Színház, koncert, kiállítás látogatás egyaránt szerepel programjaik között, de a település életének és rendezvényeinek szintén aktív résztvevői.

Mint elhangzott, a két tagozat minden évben közösen ünnepeli meg alapításának születésnapját, és ez idő alatt jól összekovácsolódtak. A kialakult családias, vidám hangulat biztosítéka a további sikeres működésnek.

Mindezt bizonyítva pedig következtek a mosolyt fakasztó jelenetek, dalok, egyikbe még a két jelenlévő polgármestert is bevonva, majd több mint húsz magánszemély, vállalkozás, civil és hivatalos szervezet vehette át az emléklapot, amiért segítette az Örökifjak működését.

A születésnap persze mit sem ér torta nélkül, amiből rögtön kettőt is jóízűen elfogyasztottak a klubtagok.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek