Közélet
2017. október 12.

A szépkorúak köszöntése

Ebben a korban már az emberek zömében nyugdíjas éveiket töltik, nem azért kelnek fel korán reggel, hogy a munkahelyre igyekezzenek, nem nehezül a vállukra a munkahelyi felelősség terhe. Elvileg nyugodtan élhetnének kedvteléseiknek.

Elvileg, mondom, mert én nem igen találkozom olyan nyugdíjassal, akinek nincs dolga vagy gondja. Van, aki a pénz, a nyugdíj beosztásával küszködik, van, aki a betegséggel, van, aki nem győz a gyerekein, unokáin segíteni, és van, akit az egyedüllét gyötör – fogalmazott Lazók Zoltán polgármester szerda délután a szociális szolgálat gondozóházában, majd így folytatta: Kívánom az idős és szépkorúaknak, hogy bajaik, problémáik ellenére is élvezzék koruk minden egyes pillanatát, mert hatalmas ajándék az élet és éppoly nagy kincs az, hogy embernek születtünk. Az év minden napján érezzék a család, a társadalom megbecsülését. Érezzék, hogy szükség van Önökre, érezzék, hogy vannak dolgok, amit jobban tudnak, vannak dolgok, amit csak Önök tudnak.

Az idősek napja alkalmából szervezett eseményen Lackovics Irén telephelyvezető mosolyfakasztó történetével szórakoztatta jelenlévőket, majd a KaDarka társulat zenés műsora tette még emlékezetesebbé a szépkorúak rendezvényét.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek