Intézmény
2017. október 12.

Segítettek a pályaválasztásban

Megtelt szerda délelőtt a TSZC Eötvös Loránd Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája múzeuma, ahol Grúber György igazgató köszöntötte elsőként a pályaválasztás előtt álló általános iskolás diákokat. A járás intézményeiből és helyből érkező érdeklődőknek ezt követően Molnár István gyakorlati oktatásvezető adott rövid tájékoztatást a képzési lehetőségekről, a szakmakínálatról és a szakképzés rendszeréről.

Egyedi ösztöndíj és biztos elhelyezkedési lehetőségek, duális képzés várja az Oroszlányban tovább tanulókat, akiket a helyi cégek képviselői is tájékoztatták tevékenységükről. A fiatalok a program során a gyakorlatban is megismerkedhettek a lézerrel, a pneumatikával, az automatizálással, programozással, a hegesztők, gépi forgácsolók és gépésztechnikusok, valamint a szociális gondozók és ápolók munkájával.

Mint megtudtuk, az iskolában a továbbiakban is szerveznek hasonló pályaorientációs rendezvényeket, nyílt napokat, mert törekednek arra, hogy minél több gyerek a városban folytassa középfokú tanulmányait.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek