Közélet
2018. június 18.

Napfénykarnevál

Hagyományosan a Napfénykarnevállal vette kezdetét szombaton a város gyermekeinek vakációja a főtéren és a szabadtéri színpadnál. Az OKSZÍK programjára sokan látogattak ki a délután folyamán.

Már délben a helyszínen szorgoskodtak a művelődési központ munkatársai és segítőik, illetve a meghívott produkciók tagjai. Akadálypályákat állítottak, ügyességi játékokat, légvárat telepítettek, díszleteket állítottak, hogy mire megérkeznek a játékos esemény vendégei, addigra minden a helyére kerüljön.

A szervezők a Bogármesét varázsolták kicsit átértelmezve a térre, sok-sok megoldandó feladat elé állítva a résztvevőket. Többek között tallér gyűjtés és beváltás, Csillagszemű Bogárka Rajzpályázat, Sakti-Bakti Piaca (fajátékok), Két pettyes Gomba Kézműves Kuckója és Keresztespók Társasjáték asztala várta a fiatalokat, de volt arcfestés, csillámtetoválás és könyvvásár is a könyvtár leválogatott könyveiből.

A délután folyamán a Cirill Táncstúdió és a Hokkedli Bábszínház műsora szórakoztatta a vakáció első napján kikapcsolódni vágyókat, este pedig a M.É.Z. Együttes koncertje nyitotta a Zenés Nyári Találkozások sorozatát az Erin Ír Sztepp tánccsoport közreműködésével.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek