Mozaik
2019. November 06.

Felhívás!

Tájékozatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy az Oroszlányi Polgármesteri Hivatal adventi vásárt szervez, kapcsolódva az Oroszlányi Közösségi Színtér és Könyvtár által szervezett kulturális programokhoz.

A vásár időpontja: 2019. december 1. – 2019. december 22. közötti időszakban minden péntek, szombat és vasárnap, valamint a december 30-án megrendezésre kerülő Előszilveszter napján. (Az engedélyezés feltétele, hogy a jelzett, hétvégi napokon az árusítás működjön, amely nem zárja ki a hétköznapi nyitva tartást.)

A vásár helyszíne: Oroszlány, Szent Borbála tér, valamint az Oroszlányi Polgármesteri Hivatal parkolója az önkormányzat által felállított faházakban, kapcsolódva az adventi kulturális valamint az Előszilveszteri programokhoz.

Az árusításhoz közterület használati engedély beszerzése szükséges. Az engedély kiadásának és az árusítás feltételeiről bővebb információ Lóczi Krisztián közterület-felügyelői csoportvezetőtől kérhető a 06-20/537-7827-es telefonszámon, valamint a loczi.krisztian@oroszlany.hu email címen.

Jelentkezési határidő:2019. november 22. 12 óra

A faházak száma, valamint az adventi vásár területének mérete korlátozott, ezért az engedély iránti kérelmek elbírálása és az engedélyek kiadása beérkezési sorrend szerint történik.


Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek