Hír
2020. February 29.

Újabb fejlesztési lehetőség

Egy szigetvári vállalkozó kezdeményezett találkozót Oroszlány városvezetőivel. A polgármesteri hivatalban csütörtök délelőtt megtartott értekezleten részt vett Szabó Mihály alpolgármester és Sólyom Jöran a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság elnöke is.

Sodin Péter, mint egykori üzemeltető, a pécsi vidámpark mintájára egy hasonló célt szolgáló játszó park megvalósításának ötletét vetette fel. Lehetséges és legalkalmasabb helyszínnek a régi oroszlányi vidámpark területe lett megjelölve, melyet a megbeszélés után meg is tekintettek a tárgyalás résztvevői.

Az elképzelések szerint sok gyermekjáték /lovas körhinta, lánchinta, meseország hinta, elektromos kisautó/, felnőtt játék /forgó hordó, libegő, hullámvasút, elvarázsolt kastély, dodgem, óriáskerék/, valamint több féle nyereményjáték /céllövölde, szerencsekerék, szín rulett/ kaphatna helyet a parkban.

A lehetséges megvalósuláshoz még számos egyeztetés szükséges, az azonban bizonyos, hogy a projekttel tovább folytatódna a Haraszthegy rekultivációja, kihasználtsága a már elkezdett Cultplay projekt mellett.


Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek