Koronavírus
2020. április 14.

Polgármesteri közlemény

Az ideiglenes kijárási korlátozás véget ért, de a korlátozó rendelet egy része továbbra is hatályban maradt: ezen túl is maszkot kell viselni a városban a zárt terekben!

10/2020. számú rendelet (IV.10.) a közösségi együttélés járványügyi veszélyhelyzetben alkalmazandó kivételes szabályairól:

2.§. Egészségügyi maszk, ennek hiányában annak rendeltetését, funkcióját betöltő egyéb textil vagy más anyag (orrot, arcot takaró sál, kendő) (a továbbiakban: maszk) viselése kötelező Oroszlány város közigazgatás területén lévő következő helyszíneken:

a) a lakosság ellátását szolgáló üzletekben vagy szolgáltatóknál (élelmiszerbolt, gyógyszertár, drogéria, posta, benzinkút, egészségügyi, szociális szolgáltatók stb.),

b) az önkormányzat által fenntartott intézményekben és az Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal épületében a zárt térben történő tartózkodás idejére.

3. § (1) Oroszlány Város Polgármestere ajánlja az 2. § bekezdésében nem szereplő egyéb, közforgalmú épületekbe történő belépések és tartózkodások vonatkozásában is a maszk, vagy azt helyettesítő textil viselését.

A rendelkezés a veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 40/2020. (III. 11.) Korm. rendelet szerinti veszélyhelyzet megszűnésének napjáig hatályos.

Kérem egymás egészségének megőrzése érdekében tartsák be az intézkedéseket!


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek