Hír
2020. július 04.

BorgWarner tábor

Június 29-én indult útjára a BorgWarner napközis tábor első turnusa, ahol 5 napon keresztül harminc gyermek felhőtlen szórakoztatásáról gondoskodtak a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár munkatársai.

A BorgWarner Oroszlány Kft. családbarát cég, mely azzal segíti munkavállalóit, hogy a részvételi díj egy részét finanszírozza a táborban résztvevő gyermek részére. A programok minden napra tartogattak izgalmas élményeket a 6-14 éves korú táborozók számára.

Az első napon a Budakeszi Vadas és Dinóparkba tett látogatást a gyereksereg, kedden a piliscsévi játékpark titok szobájában kaptak bepillantást a fizika csodáiba, agyagból emléktárgyat készítettek, vattacukrot falatoztak és a kisvonattal körbe utazták a parkot. Szerdán Csákváron a Geszler Házban, a Csíkvarsai réten és a gánti Bauxitbánya Múzeumban kalandoztak. Csütörtökön a Kölyök Vadon játszóházban ugráltak, csúszkáltak, versenyeztek és még hüllőket is simogattak. Pénteken pedig egy kiadós pancsolással koronázták meg a tábor utolsó napját.

A Művelődési Központ és a BorgWarner Oroszlány Kft. együttműködésének köszönhetően, az elmúlt években több száz gyermek szerezhetett feledhetetlen pillanatokat a nyári szünidőben. Ebben az évben három turnusban 90 gyermek vehet részt a táborban a szülők nagy örömére.


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek