Hír
2020. August 26.

Felzárkózás-politikai konzultáció

A KEM Önkormányzat szervezésében, az etei művelődési ház színpadánál került sor kedden délelőtt az EFOP-1.6.3-17-00008 „Felzárkózás-politikai konzultáció és program Komárom-Esztergom megyében” projekt keretében a „Szociális szövetkezetek lehetőségei a hátrányos helyzetűek felzárkóztatása terén” című közösségi együttműködést erősítő rendezvényre.

Az eseményen Oroszlány képviseletében Lazók Zoltán polgármester és Baráth Domonkos, az Önkormányzati Szociális Szolgálat vezetője vett részt.

A regisztráció után a megjelenteket Rohonczi Anita Ete község polgármestere és Borsó Tibor, a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés alelnöke, a projekt szakmai vezetője köszöntötte.

A vetített képes prezentációk sorát „Hátrányos helyzetű célcsoportok foglalkoztatásának lehetőségei a munkaerőpiacon” címmel Schmelcz Gézáné, a komáromi Kemence Egyesület vezetője nyitotta meg, melyet Malomsoki István, a kisbéri Információszolgáltató Kft. ügyvezetőjének „Nők atipikus foglalkoztatása” című előadása követett.

A folytatásban a hátrányos helyzetűek szolgálatában álló civil szervezetek finanszírozási lehetőségeit mutatta be Mecseki Melinda, a Bakonyaljai Leader Egyesület munkaszervezetének vezetője, majd az EFOP 1.6.3 projektről tartott ismertetőt Csapucha Árpád, a KEM Önkormányzat felzárkózási munkatársa.

A program zárásaként a résztvevők Rohonczi László igazgató kalauzolásával megtekinthették az etei elektronikai hulladék feldolgozó üzemet.


Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek