Tánc-Zene
2020. október 03.

Bulizóna

A magyar rockzene ikonikus együttese, a Mini lépett a közönség elé Török Ádám vezetésével péntek este a művelődési ház kamaratermében, az előírt járványügyi szabályok betartása mellett.

A népszerű banda eredetileg a Bányásznapi rendezvénysorozat egyik sztárvendége lett volna. Koncertjük akkor a járványhelyzet miatt elmaradt, most azonban a Bulizóna keretében ezt pótolták.

A zenekar vezetője jelen korunk egyik legjobb rock-blues fuvolistája, énekese, dal- és szövegírója, zenei szervezője. Török Ádám a műfaj hazai ősmotorja, egyik kiemelkedő egyénisége 72 éves, és 52 éve van a színpadon. Pályafutása során a stílus szinte minden fontos hazai eseményénél előtérben volt. Életműve bizonyítja, hogy szövegei, előadói stílusa, zenei ötletei, a közönség szeretete és a benne élő, szűnni nem akaró zenei őstűz, spirituális erő, nem csak saját korosztályára, de a mai huszonévesekre is hatással van. Zenéje üzenet, híd és kapcsolat az utána jövő generációknak.

A közel 2 órás oroszlányi koncertjükön ízelítőt adtak fél évszázados repertoárjukból, felcsendültek legismertebb dalaik: Délelőtt, Gőzhajó, Ne félj és a Sirályok is.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek