Koronavírus
2020. April 30.

Polgármesteri rendelet

Komárom-Esztergom megyében, a járásban és Oroszlányon is fokozatosan emelkedik a koronavírus fertőzöttek, valamint a hatósági karanténba kerülő személyek száma. Ezen okból kifolyólag ismét indokolttá vált az előttünk álló hosszú hétvégén a szigorú intézkedések meghozatala városunkban is. Lazók Zoltán polgármester erről szóló rendelete a mellékelt dokumentációban olvasható.

Mozaik
2020. April 30.

Hirdetmény

A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatósága az Agrárminisztérium TMF/334/6/2018. ügyiratszámon kibocsátott levele alapján, a Természetvédelmi kártalanítás fejezeti kezelésű előirányzat terhére készíti a Vértes (HUDI30001) kiemelt jelentőségű természet megőrzési terület és különleges madárvédelmi terület (Natura 2000 terület) fenntartási tervét.

Koronavírus
2020. April 30.

Fontos munkát végeznek az önkéntesek

Az elmúlt hónap tapasztalatairól, az önkéntesek és segítők munkájának hatékonyságáról tartottak konzultációt szerdán délelőtt a Polgármesteri Hivatalban. Az értekezleten Szabó Mihály alpolgármester és Dr. File Beáta jegyző mellett önkormányzati fenntartású intézmények vezetői is részt vettek.

Koronavírus
2020. April 30.

Óvodai tájékoztató

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. 04.28.-án a Magyar Közlöny 89. számában megjelent a 152/2020. (IV.27.) Kormányrendelet a vészhelyzet során a gyermekek napközbeni felügyeletével kapcsolatos intézkedésekről.

Koronavírus
2020. April 30.

Újabb védőeszközök érkeztek

A koronavírus járvánnyal szembeni védekezés céljából Oroszlány Város Önkormányzata folyamatosan gondoskodik a már felhasznált védőeszközök pótlásáról.

Egészség
2020. April 29.

Orvosi ellátási rend változás!

A Szent Borbála Kórház valamennyi fekvőbeteg-ellátó osztályán zárlatot, és valamennyi járóbeteg-szakrendelés szüneteltetését rendelte el Müller Cecília országos tisztifőorvos.

Koronavírus
2020. April 29.

Zárlat a tatabányai kórházban

A fekvőbeteg-osztályain elrendelt zárlat mellett a járóbeteg-szakrendeléseket is beszüntették a tatabányai Szent Borbála Kórházban.

Koronavírus
2020. April 28.

Oroszlányi helyzetjelentés

Az elmúlt napok eseményeiről, valamint a koronavírus vészhelyzetet érintő fontos döntésekről tartott tájékoztatót Lazók Zoltán polgármester a Városi Televízió hétfői adásában. Oroszlányon jelenleg 29 fő van hatósági karanténban, továbbá lezárásra került a hajléktalan szálló, ami további 48 embert érint. A városban 5 fertőzött van regisztrálva.

Mozaik
2020. April 28.

Településrendezési eszközök módosítása

A hatályos településrendezési eszközök módosítása Oroszlány Város Önkormányzatának megbízásából készül. A tervezési munka megkezdése előtt az Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a módosítási igényeket, s azokról támogató határozatot fogadott el.


Találatok száma: 84db

Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek