Egészség
2020. június 30.

Véradás

Bár kevesebben, mint tavaly, de így is 57-en érkeztek hétfőn a Magyar Vöröskereszt által szervezett hagyományos nyári véradásra a művelődési központ aulájába.

Hír
2020. június 30.

Nyitnak az E.ON irodák

Az E.ON sajtóközleményben jelezte,hogy július 6-ától a megfelelő biztonsági óvintézkedések mellett újranyitnak központi személyes ügyfélszolgálati irodái.

Tánc-Zene
2020. június 29.

Templomi hangverseny

Nyáresti kamarahangversenyt szervezett az Evangélikus Kórus szombat este az oroszlányi evangélikus templomban. Az eseményen a Bakfark Bálint Alapfokú Művészeti Iskola növendékei léptek fel.

Sport
2020. június 29.

Országos bajnokságon indultak

A súlyemelők is megkezdték újra a versenyzést a megfelelő vírus elleni védekezés betartása mellett a Tini országos bajnokságon, Szombathelyen.

Hír
2020. június 29.

Az aratás ünnepe

Június 29. Péter, Pál napja. A régiek úgy tartották, hogy ezen a napon a búza töve megszakad, s kezdődhet az aratás. Számos szokással és hiedelemmel próbálták az aratást sikeressé tenni.

Hír
2020. június 28.

Megszűnik az illeték

Az örökhagyó testvére által megszerzett örökrész és az ajándékozó testvére által megszerzett ajándék illetékmentessé válik a jövőben - derül ki a Magyar Közlönyben publikált jogszabály-módosításból.

Mozaik
2020. június 28.

Kalandra fel!

A HeMo Színi Stúdió 2020. augusztus 10-14. között napközis színjátszó tábort szervez.

Helyszín: Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár.

Részletes információ a mellékelt plakáton olvasható.

Hír
2020. június 27.

Oldtimer autós túra

Hungaria Classic 2020 néven egész napos veteránautó túrát szervezett szombaton a Timemaster Kft., melynek főrendezője Noszvai András volt.

Hír
2020. június 27.

Mamma Mia 2.

Több, mint 200 érdeklődő látogatott ki péntek este a szabadtéri színpadhoz, ahol a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár szervezésében került sor a Mamma Mia 2. című zenés film vetítésére.

Ünnep
2020. június 27.

Szent László napja

Június 27-én I. Szent László királyt ünnepeljük, a magyar lovagkor példaképét, mondáink hősét, alighanem a legnépszerűbb magyar szentet. A középkori hazai mondák és legendák annyira egyetlen szentünket sem magasztalták, mint László királyt.


Találatok száma: 70db

Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek