Hír
2021. május 10.

Útlezárás a kerékpáros verseny idején

Május 12-én Siófokról indul és május 16-án, Budapesten ér véget Magyarország legnagyobb kerékpáros eseménye, a Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny, melynek útvonala május 14-én Oroszlányt is érinti.

A közel 130 fős mezőny 17 óra 14 perc körül érkezik Oroszlányba Bokod irányából, és halad tovább Környén át Tatára. A kerékpárverseny útvonalán május 14-én, 16 és 18 óra között ideiglenesen, teljes pályás útlezárásra kerül sor, melynek időszaka a versenyzők haladási sebességétől függően változhat.

A teljes útzár Oroszlányon a Bokodi út-Rákóczi Ferenc utca páros oldala-Környei út szakaszokon lesz, ekkor keresztezni sem lehet majd az utcát, gyalogosan sem. A korábbi tapasztalatok alapján a teljes útzár csak rövid ideig áll majd fenn.

Május 14-én, pénteken 14 órától várhatóan 18 óráig a Rákóczi Ferenc utca páros oldalán, teljes hosszban megállni tilos lesz érvényben. A mezőny elhaladtával a korlátozások megszűnnek. A verseny ideje alatt helikopterek is repülnek az érintett területek felett, amely enyhe zajhatással járhat.

A lezárásokról és a forgalomirányításról a Rendőrség gondoskodik a Közterület-felügyelettel együttműködve. Kérjük, hogy közlekedésükkel segítsék a verseny zavartalan lebonyolítását, és egyben köszönjük is a közlekedők megértését!

Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek