Sport
2021. június 04.

Aláírták az együttműködést

A kölcsönös sportkapcsolat kialakítása érdekében írt alá együttműködési nyilatkozatot a Puskás Akadémia, az Oroszlányi Utánpótlás Futball Club, valamint Oroszlány Város Önkormányzata csütörtökön a Polgármesteri Hivatalban.

Az együttműködés célja, hogy a tehetséges oroszlányi gyerekek szervezett keretek közt is tovább léphessenek sportkarrierjükben. Ennek érdekében az egyesület beépíti a Puskás Akadémia utánpótlás szakmai programjának főbb elemeit a saját képzési-nevelési programjába, lehetőség szerint részt vesz a Puskás Akadémia tehetségkutató rendezvényein, illetve meghívja az Akadémia korosztályos utánpótlás csapatait az általa szervezett szabadtéri és terem labdarúgó tornákra. Az OUFC legtehetségesebb játékosai részt vehetnek a Puskás Akadémia próba edzésein, próba mérkőzésein és át is igazolhatnak oda.

Az akadémia szakmai vezetői, edzői továbbképzést nyújtanak az OUFC utánpótlás trénereinek, valamint lehetőségeiket és kapcsolataikat felhasználva támogatják az egyesület magas szintű szakmai munkájához szükséges infrastrukturális és tárgyi feltételeinek biztosítását.

Mindezek megvalósulásához Oroszlány Város Önkormányzata lehetőségeihez mérten felkarolja a város utánpótlás labdarúgását, infrastrukturális hátterének biztosítását és fejlesztését, valamint az oroszlányi utánpótlás labdarúgók szervezett keretek között biztosított, lehető legmagasabb szintű fejlődését.

Az együttműködési nyilatkozat aláírását követően már a nyár folyamán részt vesznek az OUFC korosztályos labdarúgói egy, az Akadémia által szervezett tornán, és elkezdődnek a szakmai továbbképzések is. Az Akadémiára felvételt nyert gyerekeknek napi ingyenes buszjáratot is biztosítanak.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek