Hír
2021. június 12.

Ballagás a Hunyadiban

Négy nyolcadikos osztály fejezte be idén tanulmányait az oroszlányi Hunyadi Mátyás Általános Iskolában. A zászlós kivonulással kezdődő ballagási ünnepségre péntek délután került sor az intézmény udvarán.

„Elhangzott az utolsó csengő, ebben az iskolában a végzős diákok több tanórán már nem vesznek részt, több dolgozatot már nem kell írniuk és felelés sem lesz” – mondta Lazók Zoltán polgármester bevezető gondolataiban, majd így búcsúzott a végzős diákoktól: „Kedves Ballagók! Kívánom, hogy céljaitok teljesüljenek, a középiskolában és az életben is legalább olyan jól teljesítsetek, mint ahogy tettétek az általános iskolában. Hogy ez minél könnyebben sikerüljön, fogadjátok meg tanáraitok, szüleitek és mindazok tanácsait, akik szeretnek Benneteket!”

Mészárosné Fehérvári Mónika, az iskola igazgatója örök érvényű gondolatokkal köszönt el a végzős gyerekektől: „ A tudás, a becsület, a lelkes és kitartó munka, az önmagatokba vetett hit alapvető elv, ehhez jön, hogy mit tudtok tenni a többiekért. Ez együtt meghatározza a boldogulásotokat, hiszen minden jótett vissza fog tükröződni rátok. A tanév legboldogabb eseménye a ballagás. Benne van az örömteli büszkeség, amit a pedagógus és szülő egyaránt érez, amikor végignéz az itt felsorakozó diákokon. Kívánom, hogy legyen egyenes az utatok, és jól eligazodjatok majd az elágazásoknál. Őrizzétek meg azt a sok jót és szépet, amit a társaitoktól és tanáraitoktól kaptatok: az értelmet, a mosolyt, az emberséget!”

Az esemény jutalmak átadásával zárult, melyen a tánc, a sport, és egyéb területen végzett kimagasló tanulmányi eredményükért, valamint példamutató magatartásukért vehettek át a ballagó tanulók.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek