Hír
2021. június 13.

Gazdag programokkal zárták az évet a Benedekesek

A tanév végéhez közeledve játékos, sportos rendezvényeket szervezett az oroszlányi Benedek Elek EGYMI, Óvoda, Általános Iskola és Kollégium a tanulói számára.

„A strandon az is jó” címmel a Diák Önkormányzat ötletes gyermeknapot szervezett. A változatos programok között kishajó úsztatás, horgászat, többféle célba dobó feladat, homokvár építés, vízi pisztolyos feladat, íjászat, „vízi nudli” kardvívás, sor-és váltóverseny, arcfestés, csillámtetkó, teremfoci, aszfaltrajz szerepelt a kialakított színtereken, melyen az intézmény összes gyermeke részt vett.

A tanulók jutalmul színes nyomdát kapták, melyet almás pitére és jégkrémre válthattak be. Ajándékba mindenki vízi pisztolyt, strandlabdát, napszemüveget kapott. A hangulat remek volt, a gyermekek önfeledt játéka és mosolya is ezt tükrözte.

Június 10-én iskolai atlétikai versenyt rendeztek a futballpálya területén, ahol diákjaik 4 versenyszámban - 400 m-es és 1200 m-es síkfutásban, kislabda hajításban, súlylökésben - mérhették össze tudásukat.

Az összetett győztesek: Molnár Krisztofer (3.o), Vágó Kiara (4.o), Lakatos Dzsúlió, Farkas Virginia és Döme Dániel (7.o)


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek