Hír
2021. July 15.

Folyamatosan zajlik az útfelújítás Oroszlányban

A városi útfelújítási program részeként az Oroszlányi Ingatlankezelő és Hasznosító Zrt. koordinálásával jelenleg több helyen zajlik munkavégzés a városban, illetve a kivitelezési munkák közvetlen előkészítése is folyamatban van.

Ennek keretében kezdődtek meg a Várdomb utcában a burkolat felújítási, szélesítési és padka-, ároképítési munkálatok, melyek az elkövetkező két hétben is folytatódnak. Ehhez a munkaterülethez közvetlenül kapcsolódik a Závory Zoltán utca út- és burkolatfejlesztése. Itt a hétvégén szintén elkezdődnek a földmunkák és jövő hét folyamán fokozatosan elindul az ágyazatépítés is az Alkotmány utca felől a Káposztás dűlő irányába.

A falusi városrész mellett a település tömbházas beépítésű lakóterületein is folytatódnak az útburkolat felújítási, építési és közmű rekonstrukciós beruházások. Így július 19-től kezdetét veszi a Népekbarátsága utca 47-57. közötti útfelületek, parkolók és a csapadékvíz-elvezető rendszer rekonstrukciója. Ez idő alatt ütemezett és szakaszos, de több helyszínen folyamatos forgalomkorlátozásra, parkolási korlátozásra, útszűkületre, közműfeltárásokra lehet számítani, amelyre a társaság szórólapokkal és a közösségi médiában több helyen, illetve a Városi Televízión keresztül is tájékoztatta az érintett tömbök lakóit.

A munkálatokat végző cég továbbra is kéri az említett területeken élők türelmét és megértését!


Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek