Hír
2021. July 18.

Csillag születik

Szombaton folytatódott a tavalyi évben életre keltett nyár esti filmvetítés Oroszlányban, a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár szervezésében.

A szabadtéri színpadon a 2018-as, 8 Oscar-díjra jelölt fergeteges amerikai musical, filmdráma, a Csillag születik került vászonra. A film tökéletesen rámutat arra, hogy a show business kegyetlen és kiszámíthatatlan: de mennie kell. Jackson Maine (Bradley Cooper) valaha híres volt, de az ital és az örök turnézás kiszívta minden erejét. Leáldozóban van a csillaga. Ám megismerkedik egy fiatal, naiv és ismeretlen énekesnővel (Lady Gaga), akiben meglátja a zsenit. A férfi támogatja felfedezettjét, és közben beleszeret. Egyre szenvedélyesebb viszonyuk közben azonban el is távolodnak egymástól, mert az ismeretlen lány pályája fantasztikus ütemben ível felfelé.

A világ legnagyobb popdívája, Lady Gaga hatalmas elődöket követ a produkcióban: a történetet 1937 óta Janet Gaynor, Judy Garland és Barbra Streisand főszereplésével filmesítették meg. A modernizált változat egyben Bradley Cooper rendezői bemutatkozás is.

A rendezvény a Rákóczi Szövetség támogatásával valósult meg.


Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek