Hír
2021. augusztus 16.

Esti mozi

Az idei nyár folyamán harmadik alkalommal került sor szabadtéri filmvetítésre Oroszlányban, a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár szervezésében.

Szombaton este a szabadtéri színpad ismét mozivásznat kapott, a parkoló pedig nézőtérré alakult. A nyári zenés filmvetítés sorozat újabb előadásán az Énekelj! című amerikai, családi animációs filmet láthatta a közönség.

A film egy állatok által benépesített emberi világban játszódik. Buster Moon, az elegáns koala egy valaha szebb napokat látott színház igazgatója. Örök optimista - na jó, azért kissé zsivány is -, és mindennél jobban szereti a színházát. Bármit megtenne azért, hogy fennmaradjon. Látva, hogy élete álma az összeomlás szélén áll, egy utolsó esélye van, hogy visszaadja az intézmény régi fényét: ha megrendezi a világ legnagyobb énekversenyét. Öt versenyző emelkedik ki a többiek közül: egy egér, akinek a hangja és a modora is simulékony; egy félénk tini elefánt, akinek hatalmas a lámpaláza; egy túlhajszolt anya, aki huszonöt kismalacot gondoz; egy ifjú gengsztergorilla, aki szakítani akar a kétes családi múlttal; és egy punk-rock tarajos sül, aki arrogáns pasiját igyekszik lerázni magáról. Mind az öten abban a reményben érkeznek Buster színpadára, hogy meg tudják változtatni addigi életüket...

Az epizód kiválasztása remek ötletnek bizonyult a szervezők részéről, hiszen a nagy meleg ellenére közel 200 filmbarát látogatott el a vetítésre.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek