Sport
2021. szeptember 04.

Új évad, új kezdet

Szponzorszerződésnek köszönhetően MVM-OSE Lions néven szerepel az új évadban az oroszlányi kosárlabdacsapat.

Sajtótájékoztatóra került sor szombaton délután a Krajnyik „Akác” András Sportcsarnokban, melyen Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő és Lazók Zoltán polgármester is részt vett. A 2021-es, ősztől kezdődő szezon jeligéje „az új kezdet”. Az OSE célja, hogy az elmúlt, nehézségekkel teli időszak lezárása után az új évad sokkal pozitívabban, kiegyensúlyozottabban teljen. A csapat újult erővel kezdte meg a felkészülést az edzők szakmai támogatásával és elhivatott munkájával, és természetesen továbbra is zajlik az utánpótlás nevelés, egészen az ovis korosztálytól kezdődően.

A társaság augusztus elején kezdte meg a szezonra történő felkészülést, melynek nagy része kicserélődött, de a vezetőedző, másodedző és erőnléti edző személye nem változott. Nem kisebb célok fogalmazódtak meg, mint a Magyar Kupában való szereplés jogának kivívása és a legjobb nyolc közé kerülés.

Utánpótlás és amatőr felnőtt csapataik is csatasorba álltak, megkezdődtek az edzések minden korosztályban. A legkisebbek az Ovikosár program keretein belül kezdték meg a foglalkozásokat, U11-es és U12-es csapatok is teljes lendülettel vetették bele magukat a felkészülésbe. A tavalyi szezonban elért eredményeik alapján U14/A, U16 és U18 csapataik selejtező tornákon vesznek részt az Országos Főtáblára kerülésért. Az NB II-es felnőtt csapat a Hepp Kupa selejtezőn kezdi a megmérettetést, az U20-as játékosok az NB1/A csapat mérkőzéseivel azonos ütemben lépnek majd pályára.

A sportegylet örömmel jelentette be továbbá, hogy - a megállapodásuknak köszönhetően - az MVM a 2021/22-es szezonban névadó szponzorként támogatja törekvéseiket és a klub munkáját, aminek értelmében csapataik - ebben az évadban – MVM-OSE Lions néven szerepelnek. A szponzorációnak köszönhetően stabil anyagi háttérrel vághatnak neki a következő évadnak. „Hiszünk benne, hogy az együttműködés lehetővé teszi elsődleges céljaink elérését, úgymint a kosárlabda sport népszerűsítését, fiatal tehetségek felkutatását, valamint játékosaink minőségi és magas szintű képzését” – mondta Beck Ferenc, az MVM-OSE Lions elnöke.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek