Hír
2021. szeptember 28.

Szakmai eszmecsere

Jegyzői értekezletet tartottak szeptember 27-én Tatabányán, a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal konferenciatermében. Oroszlány Város Önkormányzatát dr. Molnár Miléna aljegyző képviselte.

Az ülésen Dr. Gulyás Renáta főosztályvezető az Országos Kereskedelmi Nyilvántartási Rendszer (OKNYIR) és Központi Szabálysértési Nyilvántartás (KSZNY) rendszerével kapcsolatos jogosultságok kezeléséről, a családvédelmi koordinációs szervi feladatokról, valamint a jogi segítségnyújtásról és az áldozatsegítést érintő aktualitásokról tartott előadást.

Ezt követően Dr. Lengyel Tímea osztályvezető és Antal Eszter Virág törvényességi felügyeleti szakügyintéző tekintette át az IJR LocLex nevű komplex jogszabály-alkotást segítő rendszer használatához szükséges gyakorlati tapasztalatokat.

Faragóné Godó Mária megyei állami főépítész a „Településrendezési jogszabályváltozások 2021. júliusától” címmel tartott prezentációt. A kereskedelmi egységek bejelentése tárgyában Dr. Ór Amarilla osztályvezető, az Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Főosztály munkatársa ismertette a változásokat.

Végül Magyar Zoltán nemzeti IMI-koordinátor, az Igazságügyi Minisztérium munkatársa, a Belső Piaci Információs Rendszerrel kapcsolatos alapvető tudnivalókra hívta fel a figyelmet.

Forrás: kormanyhivatal.hu


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek