Hír
2021. október 10.

Oroszlánkirály

Nagy érdeklődés kísérte a Silhouette Balett előadását szombaton este a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár színháztermében.

A népszerű és méltán elismert oroszlányi tánccsoport Walt Disney: Oroszlánkirály című meséjét adta elő a tánc nyelvén 2 felvonásban. A csodálatos és izgalmas darab a képzelet világában varázsolta el a nézőket. A színpadra lépő közel 40 növendék a mesejátékon keresztül bemutatta, hogy milyen sokat számít az életben a bátorság, a szeretet, és a legfontosabb, a család.

„Másfél éve készülünk ezzel a darabbal, melynek március 15-e után lett volna a bemutatója. Sajnos a koronavírus járvány miatt akkor elmaradt. 3-4 évente mindig teszünk színpadra egy-egy nagyobb lélegzetű darabot, mesejátékot, vagy egyéb táncjátékot. Mindenképen fontos kihívásnak érzem a gyerekek számára ezt a feladatot, mert kiváló személyiség fejlesztő nem csak abban, amit a színpadon nyújtanak, hanem a közösségi munkában is. Ez egy nagyon jó lehetőség minden szempontból, hiszen ha már van egy ilyen nagyszerű „gyerekanyag”, akik nagyon jól mozgathatók, akkor egy ilyen komplex produkcióban még inkább kitudnak teljesedni” – mondta Csáky Mária, a Silhouette Balett táncpedagógusa, művészeti vezetője.

A fináléval zárult látványos előadást vastapssal hálálta meg a közönség.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek