Sport
2021. október 11.

Kosarasaink vereséget szenvedtek Kecskeméten

A Zalaegerszeg elleni győzelemnek köszönhetően az OSE 2-2-es mérleggel a nyolcadik helyről várta a kecskeméti kirándulást, míg ellenfelük - ugyancsak 2-2-vel - tízedik volt a tabellán a mérkőzést megelőzően.

DUNA ASZFALT-DTKH KECSKEMÉT–MVM-OSE LIONS 74-72 (21-13, 15-21, 13-16, 13-12, 12-10) - hosszabbítás után MVM-OSE LIONS: Ihring 8, Miliszavljevics 8/6, Mucza, Minchev 19/9, Burns 13. Csere: Ruják 9/3, Parrish 9/3, Carev 6, Garamvölgyi, Dorogi. Vezetőedző: Sebastjan Krasovec.

A hazaiak kezdték jobban a találkozót, az 5. percben 10-4-re vezettek, miközben az OSE nagyon pontatlanul dobott. Egy időkérést követően sikerült egy pontra felzárkózniuk, de a feltámadás kérészéletűnek bizonyult: a Kecskemét újra meglépett, előnye 21-11-nél tíz pontra nőtt. A második játékrészt remekül kezdték a vendégek, a kiváló védekezésnek és a javuló dobóformának köszönhetően a negyed közepén átvették a vezetést, ám a Kecskemét összekapta magát és fordítani tudott.

A második félidőt magasabb fordulatszámon kezdték az oroszlányiak, aminek meg is lett az eredménye: a feszesebb védekezésnek köszönhetően az első majdnem négy percben mindössze egy (!) pontot kaptak és ennek köszönhetően sikerült is fordítaniuk. Azonban érthetetlen módon szétesett a csapat támadójátéka, a hazaiak pedig ezt kihasználva kiegyenlítettek. A záró tíz percet a szurkolók folyamatos biztatása mellett végig küzdötte a vendég gárda, mely döntetlennel zárult.

Következett a hosszabbítás, ahol végig lépéselőnyben volt a Kecskemét és végül 74-72-re megnyerte az összecsapást.

Forrás: mvm.oselions.hu


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek