Kék hírek
2021. október 29.

Két bűncselekmény

Az elmúlt időszakban két olyan bűncselekmény is történt városunkban, melynek felderítéséhez a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság eljárást folytat ismeretlen tettes ellen rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt. Az ismeretlen elkövető 2021. október 10-én 13 óra 45 perc körül Oroszlányban, a Rákóczi Ferenc úton egy társasház lépcsőházának a bejáratánál a sértettet a földre lökte, és a pénztárcáját a benne lévő készpénzzel elvette.

A tettes 30 év körüli, 170 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. Arca borotvált, feje tetején göndör barna haja van, oldalt pedig rövidre nyírt. A bűncselekmény elkövetésekor szürke színű, ezüstös, fényes mintákkal díszített pulóvert és sötét farmert viselt.

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság eljárást folytat ismeretlen tettes ellen lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt. Az ismeretlen elkövető 2021. október 25-én 15 óra 20 perc körül Oroszlányban, a Népekbarátsága utcában a járdán közlekedő sértetthez odalépett és a nyakáról letépte a nyakláncot.

A tettes 30 év körüli, körülbelül 162-165 centiméter magas, átlagos testalkatú férfi. Borotvált, gömbölyű arca van, haja rövid, sötét színű. A bűncselekmény elkövetésekor vajszínű, egyszínű zipzáras felsőt és hasonló színű nadrágot viselt.

A rendőrség várja azoknak a jelentkezését, akik a két bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentés tehető a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó számon.

Forrás: police.hu


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek