Sport
2021. november 18.

Fájó vereség

A tabella 4. helyén álló MVM-OSE Lions a hat vesztes meccs után edzőváltáson átesett Sopron KC csapatát fogadta a bajnokság 14. fordulójában. A mérkőzést a két középső negyedben remeklő vendégek nyerték meg.

MVM-OSE Lions - Sopron KC 72-80 (20-16, 14-24, 19-25, 19-15)

Oroszlány: Ihring 18/6, Miliszavljevics 20/3, Parrish 12/6, Minchev 8, Dorogi -. Cserék: Tóth -, Mucza -, Ruják 7/3, Garamvölgyi -, Burns 7.

Jobban kezdett az Oroszlány, bő két percet kellett várni az első soproni pontokra, ami után lendületbe kerültek a vendégek. A hazaiak aztán a kisebb gödörből felállva már hét ponttal is vezettek, végül 20-16-tal zárult az első negyed.

A második negyed elején alacsony szerkezetben játszott az OSE, védekezésben és támadásban is meggyűlt a hazai gyors lábakkal a baja az SKC-nak. A folytatásban felszabadultan játszottak a vendégek, melynek meg is lett az eredménye: soproni vezetéssel mehettek nagyszünetre a felek.

A fordulás után hamar kétszámjegyűre nőtt a vendég előny, majd két gyors kosárral megkezdte a felzárkózást az Oroszlány. Sokkal közelebb azonban nem tudtak jönni a hazaiak, mert minden megmozdulásukra válaszolt a Sopron ebben a periódusban. Végül 12 pont maradt az előnyük az utolsó felvonás előtt.

A záró etapban szerencséje sem volt az oroszlányiaknak, többször is a gyűrűből jött ki a labda, és ismét közel került a húszpontos különbséghez a Sopron. Próbáltak meccsben maradni a hazaiak, de a vendég gárda nagyot küzdve győztesen távozott a Krajnyik „Akác” András Sportcsarnokból.

Forrás: BB1.hu


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek