Tánc-Zene
2021. december 31.

Fergeteges előszilveszter

Hagyomány Oroszlányban, hogy a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár december 30-án, minden évben hatalmas előszilveszteri bulival lepi meg a városlakókat. Nem volt ez másként idén sem, hiszen egy fergeteges partival búcsúztatták az óévet.

A gazdag program 17 órakor vette kezdetét a helyi Kale Lulugyi zenekar autentikus romazenéjével. Ezt követően a B. Blues együttes lépett színpadra, akik hazai és külföldi slágerekkel szórakoztatták a közönséget.

Este 8 órára már megtelt a tér. A helyiek mellett szép számmal érkeztek a környező településekről, sőt Kisbérről, Komáromból és Tatáról is. Mint azt a vidékiektől megtudtuk, a jól összeállított programkínálat vonzotta városunkba őket. Ekkor a hazai könnyűzene egyik közismert személyisége, Kozsó az Ámokfutók együttes dalaival lépett színpadra, sőt a közönség között is énekelt.

Aki nem énekelt, az táncolt, aki nem táncolt, az a faházaknál igyekezett némi forró italhoz, finom falathoz jutni. A hot-dog, a kürtőskalács, a forralt bor, a forró tea illata járta át a teret, miközben Cory , a ’90-es évek egyik legnépszerűbb popzenekara, a Happy Gang alapító-énekesének produkciójára szinte egy emberként hullámzott a közönség.

A hangulat tovább fokozódott, a többszörös arany- és platinalemezes Kerozin együttes csapott a húrok közé. A trió az ismert slágerein kívül basszusgitárosuk maszkviseletével is nagy sikert aratott. 23 órától egészen hajnal 2-ig "Zenés időutazás a retrótól napjainkig" címmel Arató Disco zárta a szenzációs programot.

Az előszilveszter műsorvezetője a magyarországi diszkózás legendás alakja, Arató András volt.



Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek