Sport
2021. december 31.

Vereséggel zártak

12 pontos vereséggel zárta az idei évet az MVM-OSE Lions férfi felnőtt kosárlabdacsapata.

Egis Körmend - MVM-OSE Lions 77-65 (26-15, 22-19, 12-20, 17-11)

OSE: Ihring 4, Miliszavljevics 6, Carev -, Minchev 11/3, Burns 19/9.

Csere: Ruják 5, Parrish 11/3, Garamvölgyi 4, Tóth B. 3/3, Molnár M. 2, Mucza -.

A bajnokság 15. fordulójában Körmenden lépett pályára az oroszlányi gárda. A hazaiak villámrajtot vettek, folyamatosan tartották az előnyt. Az OSE igyekezett 10 ponton belül tartani a különbséget, a hazaiak azonban magabiztosan hozták az első negyedet.

Nem változott a játék képe a második negyed elején, egészen a 15. percig kellett arra várni, hogy újra szorosabb legyen a találkozó. Hiába küzdötték magukat vissza a vendégek, a hajrá ismét a hazaiaknak jött jobban össze.

Nem úgy kezdődött a második játékrész, hogy a körmendi szurkolóknak izgulnia kelljen, de aztán az Oroszlány fokozatosan magára talált. Burns és Parrish is fontos kosarakat szerzett, majd a korábban megszerzett húszpontos körmendi előny egyre inkább olvadni kezdett, visszajött a meccsbe az OSE. Mivel az utolsó kosár Burns-é volt egy hárompontos formájában, így újra nyílt lett a mérkőzés az utolsó negyedre.

Mint később kiderült, ennél közelebb azonban már nem sikerült kerülnie az OSE-nak a záró játékrész során sem. Nagyot küzdöttek a vendégek, de a körmendi csapat amerikai légiósainak a pontjaira építve már nem engedte ki a kezéből a meccset.

Forrás: BB1.hu


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek