Sport
2022. január 06.

Ismét vereséget szenvedett az MVM-OSE Lions

A kaposvári kosarasokat fogadta hazai pályán az OSE a bajnokság 16. fordulójában, akik 9 pontos győzelemmel térhettek haza.

MVM-OSE Lions – Kaposvári KK 74-83 (18-12, 19-22, 12-29, 25-20)

Oroszlány: Ihring 24/9, Tóth 3, Parrish 12/3, Minchev 17, Burns 12/6. Cserék: Miliszavljevics 2, Ruják 2, Carev -, Garamvölgyi 2, Molnár -.

Kitűnően kezdtek a hazaiak, meg sem álltak 9-0-ig a piros-feketék, sőt pár perc után már 16-1 állt az eredményjelzőn. Több mint hét perc telt el, amikor a somogyiak megszerezték az első mezőnykosarukat. A kék-fehérek kezdtek feljavulni, a negyed végére 6 pontra olvadt az oroszlányiak előnye.

A kezdeti remeklés után a második negyedben nem találták a ritmust a hazaiak, mínusz tizenöt után már csak egy pont volt a hátránya a kaposváriaknak, majd a kis szünet után a találkozón először a somogyiak átvették a vezetést. Az oroszlányiak ekkor nagyobb sebességre kapcsoltak, irányították a mérkőzést a gödörbe került a Kaposvárral szemben. A második félidőben sokat hibáztak az együttesek, kiélezett volt a találkozó. A harmadik negyed hajrában a somogyiakhoz került a vezetés és a mérkőzésen először kétszámjegyű kaposvári vezetés volt a táblán.

A végső etapban visszajöttek hamar 10 ponton belülre a hazaiak, majd ismét kezdett nyílni az olló a két csapat között. Az Oroszlányra jellemző módon egy pillanatig sem adta fel a hazai csapat, de túl nagy hátrányt kellett volna ledolgoznia. A Kaposvár innentől már jól sáfárkodott a csökkenő előnyével és zsinórban harmadszor győzött.

Forrás: BB1.hu


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek