Sport
2022. január 16.

Focikupa

A Ments Életet Focival Családsegítő Alapítvány szombaton megtartotta idei első teremlabdarúgó tornáját az oroszlányi Fekete István Sportcentrumban.

A jótékonysági kupa 9 csapat részvételével zajlott, melyre helyieken kívül Csémről, Dadról, Polgárdiból és Tatabányáról is érkeztek focisták.

„ A sportrendezvényt sajnálatos módon ezúttal nem támogatta senki, ezért a 140.000 Ft nevezési bevételből fizettük a terembért, a serlegek, szendvicsek, üdítők költségeit. A maradék összeget, 60.500 Ft-ot a helyszínen átadtuk a karácsonykor lakástüzet szenvedett bokodi családnak. Köszönöm mindenkinek a részvételt, a játékvezetőknek - Nagygellér Miklósnak és Urszán Istvánnak - pedig hogy eljöttek és ingyen levezették a mérkőzéseket”- mondta Pintarics Lajos, az alapítvány vezetője.

A tornát a Soma-Vill Bt.(Polgárdi) csapata nyerte, második helyet a Brazilok (Oroszlány), míg a harmadikat a dadi gárda szerezte meg.

A gólkirály Balogh Zoltán (Soma-Vill Bt.), a legjobb kapus Kalics Attila (Brazilok), a legjobb mezőnyjátékos Cseh Nándor (Dad) lett.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek