Sport
2022. February 06.

Az első negyedet még előnnyel zárta az OSE

Már hosszú percekkel a találkozó előtt is tudni lehetett, hogy remek hangulat lesz a meccsen, a két csapat szurkolótábora rendesen kitett magáért.

MVM-OSE Lions – Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely 55-73 (21-16, 11-20, 10-21, 13-16) Oroszlány: Ihring 15/3, Carev 3/3, Mesicek 13/3, Burns 10, Molnár 4. Cserék: Ruják 4, Tóth -, Parrish 3/3, Garamvölgyi 3.

Remek dobóformában kezdtek az oroszlányiak, egy tripla is beesett a hazaiaknak, ráadásul támadóhibát vétett a Falco. Ezt követően próbáltak zárkózni a szombathelyiek, majd egy kicsit megtorpantak a felek. A negyed vége előtti utolsó percben nagyot hajráztak a vasiak, ám a negyedet 5 pontos előnnyel zárta az OSE.

A második etap kiegyenlített játékkal indult, majd elkezdte felpörgetni a tempót a Szombathely. Ennek meg is lett az eredménye, 4 ponttal fordultak a szünetre.

A fordulás után elhúzott héttel a Falco, majd hamarosan kétszámjegyű lett a vendég fölény. Nem tudott érdemben felzárkózni az OSE. Ha bármikor is megtörni látszott a jég a piros-feketéknél, azonnal jött egy keményebb védekezés, vagy egy szerzett labda a szombathelyiektől, így magabiztos előnnyel várhatta a Falco a záró felvonást.

Az utolsó negyedben próbált mindent egy lapra feltéve támadni az MVM-OSE Lions, de a Falco innentől már rutinosan sáfárkodott a vezetésével, sőt, tovább növelte azt, nemsokára már a húszat is átlépte. Innen már nem volt visszaút a hazaiaknak, a lassabb kezdés után a második negyedben robbantott, majd magabiztos győzelmet aratott a Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely csapata.

Forrás. bb1.hu
Kép: OSE hivatalos oldala


Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek