Hír
2022. May 01.

Búcsúztak az Eötvös végzősei

Az utolsó becsengetést követően Tromposch Klára osztályfőnök vezetésével búcsúztak a boldog diákévektől a TSZC Eötvös Loránd Szakképző Iskola végzősei péntek délután.

A 3/11.a osztály tanulói három – gépi forgácsoló, hegesztő, valamint szociális gondozó és ápoló – szakirányban végeztek.

„Bízom benne, hogy mindegyikőjük sikeresen teljesít a szakmai vizsgákon. Az írásbeli vizsgák május közepén kezdődnek, s két év kihagyás után ismét lesznek szóbeli megmérettetések is, így június közepéig eltart a vizsgaidőszak. Természetesen a szakképesítés megszerzése után is visszavárjuk tanulóinkat, hiszen 25 éves kor alatt a második szakma megszerzése ingyenes” – nyilatkozta Bartalus Ilona, az intézmény igazgatója.

A végzős diákoktól iskolatársaikon túl, Rajnai Gábor alpolgármester búcsúzott:
„Ezen a napon díszbe öltözik az iskola, de az ünnepbe ilyenkor mindig egy kis szomorúság is keveredik. A búcsúzás pillanata mindannyiunkban vegyes érzelmeket teremt. A végzősök végre megszabadulhatnak minden kötöttségtől, a felelésektől, a dolgozatírástól, ugyanakkor Önöket idekötik az emlékek, a csínytevések, a barátok, sőt a szerelmek is”

Az esemény zárásaként a végzős osztály tanulói átadták az iskola zászlaját az alsóbb évfolyam képviselőinek, majd jutalmazták a 2021/2022-es tanévben eredményesen teljesítő diákokat.


Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek