Sport
2022. május 05.

Kiütéses győzelem

Zsinórban már a negyedik meccsét nyerte meg az OSE.

MVM-OSE Lions – Kaposvári KK 101-73 (26-19, 28-20, 22-15, 25-19)

Oroszlány: Ihring 17/12, Carev 10/6, Calhoun 21/15, Burns 12, Molnár 11. Cserék: Ruják 3/3, Mesicek 24/12, Parrish -, Mucza -, Dorogi -.

Egy-egy elhibázott akció után a kaposváriak szerezték meg az első kosarat egy szép összjátékot követően, kisvártatva azonban egyenlítettek a hazaiak. Hiába tudott mindig kosarat szerezni a somogyi gárda, azonnal jött egy három pontot érő akció válaszként a túloldalon, így növelni tudta a vezetését az MVM-OSE Lions az első negyedben.

A második felvonást jobban kezdte a KKK, a fordítás azonban váratott magára. Próbálkoztak a somogyiak, de jobb energiával kosárlabdázott az Oroszlány – sokatmondó statisztika volt az ekkor 22-9-es lepattanóarány -, nem sokkal később már kétszámjegyű volt a differencia a csapatok között, így magabiztos előnnyel zárta a félidőt az OSE.

A fordulás után jobban belekezdett a Kaposvár, 8-1-gyel nyitottak, de ismét felpörgött a hazai gárda. Valaki mindig elkapta a fonalat a piros-feketéknél, kisvártatva már 17 pont volt a különbség. Kezdett teljesen szétesni a somogyiak támadójátéka, perceken keresztül nem tudtak tiszta dobóhelyzetet kialakítani, a játék képét tekintve pedig nem nagy meglepetésre a húszat is átlépte a differencia.

A záró etapban tovább nyílt az olló a felek között, magabiztosan és energikusabban kosárlabdáztak az oroszlányiak, így a Kaposvárnak már nem volt visszaút. Az MVM-OSE Lions abszolút megérdemelten, magabiztosan győzte le a somogyiakat.

Forrás: BB1.hu


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek