Hír
2022. május 09.

Rendhagyó előadás

Nagy érdeklődés övezte az oroszlányi Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár „Európa-nap” alkalmából szervezett rendezvényét, melyre a Hamvas Béla Gimnázium és a Hunyadi Mátyás Általános Iskola diákjai, pedagógusai is ellátogattak.

Előfordult már veled, hogy bemutatkoztál volna valakinek, de nem tudtad, kinek illik előbb kezet nyújtania? Voltál már tanácstalan azzal kapcsolatban, hogy mit vegyél fel egy fogadásra? Görög Ibolya „Viselkedni, de minek? – Tanácsok az életkezdéshez” című előadásán választ kaphattak a tanulók minden protokollal kapcsolatos kérdésre.

Görög Ibolya protokollszakértő, író és előadó 12 éven keresztül volt a Miniszterelnöki Hivatal protokollfőnöke, 1998-ban pedig a Magyar Köztársasági Érdemrend kiskeresztjével is kitüntették. Előadásait könnyed, humoros stílusban tartja, és rengeteg hasznos tanáccsal látja el érdeklődő közönségét.

Oroszlányi előadásán a viselkedéskultúra alapvető normáiba és a különböző etikai előírásokba avatta be az érdeklődőket. Szó esett különféle viselkedéstechnikai módszerekről, illem- és protokollszabályokról, valamint hasznos tanácsokat kaptak a diákok az életkezdésről és a nonverbális kommunikáció hatékony használatáról is.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek