Hír
2022. május 21.

Habparty zárta a jótékonysági rendezvényt

Adománygyűjtéssel egybekötött palacsintasütést szervezett az oroszlányi Optimisták Mozgáskorlátozottak Klubja szombaton a Szent Borbála téren.

Az adakozók minimum 500 Ft támogatásért cserébe 2 darab palacsintát és egy darab jegyet kaptak, melyet a helyszínen zajló eseményeken válthattak be.

Az egész napos rendezvényen a szervezők könnyed, szórakoztató programokat kínáltak a városlakóknak. A gyerekeket arcfestés, ugráló vár és trambulin várta, továbbá csatlakozhattak a zumba és hip-hop táncbemutatókhoz is.

Nagy sikert aratott a kutyás ügyességi, valamint a tűzoltó bemutató, a vállalkozó kedvűek pedig kipróbálhatták az élmény quadozást és a riksázást. Az adományozók között, a civil szervezet szponzorai által felajánlott ajándéktárgyak is kisorsolásra kerültek, a rendezvény zárásaként pedig habparty várta a gyerkőcöket.

„Kezdeményezésünket több civil személy, egyesület és intézmény támogatta, akiknek ezúton is köszönetünket fejezzük ki. Az adományokból befolyt 91.000 Ft-ot működési költségekre és rendezvényeink megvalósítására kívánjuk fordítani” – mondta Kocsisné Molnár Margit, a klub vezetője.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek