Hír
2022. May 24.

Munkaerőpiaci fórum

Munkaerőpiaci fórumot szervezett az Oroszlányért Alapítvány kedden délelőtt a Krajnyik „Akác” András Sportcsarnok konferenciatermében.

Bár az alapítványt a bíróság még nem jegyezte be hivatalosan, azonban már elkezdték az érdemi munkát. A megjelenteket – köztük Lazók Zoltán polgármestert és Szabó Mihály alpolgármestert – dr. Deés Szilvia, kuratóriumi elnök köszöntötte.

Mivel az alapítvány elsődleges célja – főként a vállalkozók körében - a képzések koordinálása Oroszlányban, ezért olyan munkaerőpiaci fórumot szerveztek, ahol az érintettek kifejthették, milyen képzési igényeik vannak, miben tudna számukra segíteni az alapítvány és azon keresztül a város.

Lazók Zoltán polgármester elmondta, hogy fontosnak tartja az együttműködést és az együtt gondolkodást a vállalkozói és termelői szférával, továbbá városunk kiemelkedő munkáltatóival, a Tudományos Ipari Park területén működő 24 céggel. A városvezető külön kiemelte a szakmai képzések fontosságát, melynek megvalósításában nagy segítséget tud nyújtani a közelmúltban átadott oroszlányi Digitális Tudásközpont.


Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek