Hír
2022. május 31.

Női szemmel

Hétfőn délután folytatódott az "Így írnak Ők..." című sorozat a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár kiállítótermében.

A meghívott vendég ezúttal az oroszlányi származású, Tardoson élő Dezső Nikoletta volt, aki Kozmáné Gombkötő Hajnalka informatikus-könyvtáros közreműködésével "Női szemmel" című könyvét mutatta be az író-olvasó találkozón.

A regény igaz történet alapján íródott, és két szálon fut. A lelki bántalmazás és a vágy áll egymással szemben. Az egyik nő esetében megfigyelhetjük az ő megpróbáltatásait, küzdelmét egy olyan kapcsolatban, amelyik testi és lelki sebeket ejt rajta. Létezik-e ebből kiút? Ha igen, milyen áron?

A másik főszereplő egy viszony érzelmi hullámvasútját járja be. Miként éli meg a titkolt szerelmet? Képes ellenállni a kísértésnek? És egyáltalán ezt akarja? Izgalmas, romantikus thriller a párkapcsolatokról és a női lélek rejtelmeiről.

A szerző a könyvet azoknak a nőtársainak ajánlja elsősorban, akik testi vagy lelki erőszak áldozataivá váltak egy párkapcsolatban. Feltárja az ezzel kapcsolatos érzéseket, tehetetlenséget, félelmeket, kétségeket, és megpróbál választ adni arra, miért okoz nehézséget egy romboló kapcsolatból való kilépés. A kötetnek köszönhetően egy tanulságos, izgalmakkal teli, romantikus regény került a nők kezébe.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek