Hír
2022. június 01.

A pedagógusokat köszöntötték

Pedagógusnap alkalmából ünnepséget szervezett az Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal kedden délután a Hamvas Béla Gimnázium dísztermében.

A megjelenteket – köztük Vereckei Judit tankerület igazgatót - Lazók Zoltán polgármester üdvözölte, majd ünnepi beszédében megköszönte valamennyi helyi nevelési és oktatási intézményben dolgozó óvónőnek, pedagógusnak, igazgatónak a lelkiismeretes, odaadó munkáját, a szülőkkel és családokkal való együttműködésüket.

Lazók Zoltán külön is köszöntötte a kiemelkedő óvodapedagógiai munkájáért Brunszvik Teréz-díjjal kitüntetett Kukucska Ferencné óvodavezető-helyettest. A díj ünnepélyes átadására Budapesten került sor.

Az ünnepséget a József Attila Általános Iskola és a Bakfark Bálint Alapfokú Művészeti Iskola tanulóinak kulturális műsora színesítette, majd a jeles nap alkalmából városunk aktív és nyugdíjba vonuló óvodapedagógusai, művészeti-, általános és középiskolás tanárai vehettek át elismeréseket, melyeket dr. File Beáta jegyző méltató beszéde után a város polgármestere nyújtott át.

Az eseményen készült fotógalériát itt tekinthetik meg: https://oroszlany.hu/media/fototar/2022/05/31/pedagogusnap

A pedagógusnapon elismerésben részesültek és nyugdíjba vonulók névsora a mellékletben olvasható.



Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek