Hír
2022. június 22.

Elkezdődtek az aláírások

A Közép-Duna Vidéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás Társulási Megállapodásának 2021. évben megindított módosításáról a közelmúltban az utolsó tagi önkormányzat is meghozta elfogadó határozatát, így megkezdődhetett az egységes szerkezetbe foglalt Társulási Megállapodás módosításának aláírása a tagönkormányzatok polgármesterei és jegyzői által.

A mintegy 160 tagönkormányzat részvételével működő társulás projektirodája a társulási megállapodás aláírására több helyszínen, így az Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatalban is lehetőséget biztosított, ahová június 22-én a környékbeli tagtelepülések polgármestereit és jegyzőit várták aláírásra.

A Közép-Duna Vidéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás Társulási Megállapodásának módosításáról Oroszlány Város Önkormányzatának képviselő-testülete 110/2021. (VII. 16.) határozatával döntött. A megállapodás módosítása a tagok körében bekövetkezett változások - Akasztó kilépése, Pusztavám csatlakozása - és az egyes települések képviselői személyében történt változások miatt vált szükségessé.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek