Hír
2022. június 24.

Rendőrök és erdészek fociztak

Egy régebbi hagyományt elevenített fel a Vérteserdő Zrt. Pusztavámon, melyet a járványos időszak nem tett lehetővé. Ezúttal az Észak-Vértesi Erdészeti Igazgatóság hívta meg az Oroszlányi és a Móri Rendőrkapitányság kollégáit egy barátságos focikupára.

Rendőrök és erdészek közötti barátságos sportnapok története már hosszú időszakra nyúlik vissza a Vérteserdő Zrt. és a működési területén található rendőrkapitányságok között. Most a pusztavámi erdészek és a két rendőrkapitányság mellett a Vérteserdő Zrt. központjának legjobbjaival kiegészülve alakult ki a négy csapat.

A megjelenteket Dr. Bolehradsky Szilveszter, az Oroszlányi Rendőrkapitányság vezetője, Dr. Kovács Áron a Móri Rendőrkapitányság osztályvezetője, Macsek Lajos vezérigazgató és Pintér István erdészeti igazgató köszöntötte.

A meccseket követő kötetlen beszélgetéseken a napi operatív együttműködés tapasztalatairól, az aktualitásokról és a jövőbeni feladatokról, azok közös koordinációjáról is volt lehetősége egyeztetni a kollégáknak.

Az Erdőgazdaság jóvoltából egy finom ebéddel zárult a nap. A szervezők remélik, hogy több ilyen alkalomra kerülhet sor a jövőben, ahol a kollégák jobban megismerhetik egymást személyesen is. Elősegítve ezzel a szabálysértések és bűncselekmények megelőzését, a rendőrhatósággal közös, összeghangolt fellépést az erdőgazdaság területén.

Forrás és fotó: verteserdo.hu


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek