Hír
2022. July 04.

Szabadtéri mozi

Vasárnap este folytatódott a két évvel ezelőtt életre keltett nyár esti filmvetítés Oroszlányban, a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár szervezésében.

A szabadtéri színpad mozivásznat kapott, a parkoló pedig nézőtérré alakult. Ezúttal a 2022-es Jurassic World: Világuralom című amerikai sci-fi kalandfilm került levetítésre. A film a Jurassic Park filmsorozat hatodik része, a 2018-as Jurassic World: Bukott birodalom folytatása.

A Világuralom négy évvel azután játszódik, hogy a Nublar-sziget elpusztult. A dinoszauruszok most már világszerte az emberek között élnek és vadásznak. Ez a törékeny egyensúly átformálja a jövőt és egyszer s mindenkorra meghatározza, hogy az emberi lények maradnak-e a fő ragadozók a bolygón, melyen most a történelem legfélelmetesebb teremtményeivel kell osztozniuk.

A film nézői egy merész, időszerű és lélegzetelállító kalandot élhettek át, mely felöleli az egész világot, eddig sosem látott dinoszauruszokkal, nyaktörő akciókkal, és elképesztő, új vizuális effektekkel.


Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek