Évforduló
2022. július 08.

A hivatal dolgozóit köszöntötték

Köztisztviselők napja alkalmából az Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal csütörtökön köszöntötte a helyi és szákszendi intézmény dolgozóit a Bányászati Múzeumban.

Szabó Mihály alpolgármester köszöntőjében kiemelte: „Az utóbbi két évben Ti is szembesülhettetek a kiszámíthatatlan, váratlan események okozta feladatok tömkelegével, melyeket a hivatal apparátusa megpróbált maximálisan kezelni. Talán sokaknak kedvét is szegték a mindennapi megpróbáltatások. Megköszönve kitartó munkátokat, mindezek ellenére én azt kérem Tőletek, törekedjetek a szolgáltató hivatal további megszilárdítására, alázattal és szolgálattal. Alázattal a szakmai elvárások és a törvények betartása érdekében, és szolgálva Oroszlány minden lakóját, azok legnagyobb megelégedésére”.

„Azt szokták mondani, hogy jó ott dolgozni, ahol jól érzi magát az ember. Én bízom abban, hogy valamennyien olyan munkahelyet találtatok, ahol jó dolgozni függetlenül attól, hogy a hivatal épülete már régen nem alkalmas az ideális munkavégzésre. A technikai hiányosságokat, bosszúságokat azonban enyhíti az az igazi közösségi szellem, nem egy esetben a baráti kapcsolatok, amelyek összekovácsolták a mi közösségünket, amire én nagyon büszke vagyok. Minden köztisztviselőnek azt kívánom, hogy ne veszítse el a hitét, az esetleges nehézségek ellenére is végezze kitartó, szakszerű, becsületes munkáját! Ehhez kívánok magunknak jó erőt, egészséget, kitartást!” – mondta ünnepi beszédében dr. File Beáta jegyző.

A hivatali és magánéletében egyaránt hivatásához méltó, becsületes, lelkiismeretes, etikus és példamutató magatartást tanúsító, - minősítéssel, annak hiányában teljesítményértékeléssel alátámasztott - kimagasló szakmai teljesítményt nyújtó, a jutalmazás évében legalább 10 éve a Hivatalban eltöltött közszolgálati jogviszonnyal rendelkező köztisztviselők közül évente, a „Köztisztviselők Napján” 5 fő oklevélben és tárgyi elismerésben részesül.

Az Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal 2022. év kitüntetettjei:
  • Dr. Molnár Miléna aljegyző
  • Erediné Rózsa Gyöngyi humánpolitikai csoportvezető
  • Csizmazia Tünde igazgatási ügyintéző
  • Székely Gabriella jegyzői koordinátor
  • Varga Zoltán pénzügyi ügyintéző


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek