Hír
2022. augusztus 07.

Zenés nyári találkozás

Vérpezsdítő brazil esttel várta szombaton a dél-amerikai zene és tánc kedvelőit az oroszlányi Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár a szabadtéri színpadnál.

Egy kis mozgás, mindenkinek kell! A rendezvény szlogenje találónak bizonyult a szervezők részéről, hiszen a szépszámú közönség - élvezve a mozgás örömét - együtt táncolt a fellépőkkel.

Elsőként az oroszlányi Zumba Fitness lépett színpadra Csiszár Anitával vezetésével, majd ezt követően a budapesti Reinas del Ritmo show műsora kápráztatta el az érdeklődőket.

A táncosnők produkciói életre keltették a csodálatos latin zene- és tánckultúrát. Bemutatták a Brazília-szerte ismert axé és karneváli szamba koreográfiákat, továbbá a kubai életérzésnek is helyt adva, a salsa és reggaeton világába is elkalauzolták a közönséget. A showt két férfi művész capoeira (akrobatikus harcbemutató) és maculele (harcitánc) előadása tette teljessé. A csoport a számos táncstílus és látványos akrobatikus elem bemutatása mellett, a színpad előtt a közönséget is bevonta a mozgásba.

A est zárásaként Bársony Bianka irányításával, a szintén helyi Bius Zumba Team táncos hölgyei mutatták be produkciójukat.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek