Hír
2022. augusztus 10.

Új szolgáltatás a pályakezdő fiatalok elhelyezkedéséért

Komárom-Esztergom megyében új innovatív szolgáltatássorozat indult pályakezdő fiatalok számára a járási hivatalok foglalkoztatási osztályain.

A megyénkben először elérhető, legmodernebb technikát felhasználó Job Room szolgáltatásnak köszönhetően tréner készíti fel a pályakezdőket az állásinterjún tapasztalható helyzetekre, többek között szituációs gyakorlatok, prezentációs technikák, tesztek segítségével.

A Job Room-ok célja, hogy a jellemzően munkatapasztalattal még nem rendelkező álláskeresők védett környezetben sajátítsák el azokat a viselkedésformákat, módszereket, amelyek által sikerrel szerepelhetnek az álláskeresés folyamatának legkritikusabb állomásán, az állásinterjún. A felkészítések során videofelvétel segítségével elemzik ki a jelentkezők verbális, nonverbális kommunikációját, de személyre szabott pályaorientációs tanácsadásra és fejlesztő támogatásra is lehetőséget kaphatnak a résztvevők.

Az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program SKHU/1802/3.1/051 azonosító számú WORKFORCE PIPELINE című program keretében megvalósuló rendezvény road show jelleggel a Komáromi, Kisbéri, Oroszlányi, Tatai Járási Hivatal foglalkoztatási osztályain érhető el.

Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek